Casco Spirit Ridehjelm

Tre Gode Ridehjelme

Hvis der er ryttere blandt vores læsere, som er nysgerrige efter at vide hvilke ridehjelme, som er mest populære i øjeblikket, så læs med her.

Vi har kigget lidt på besøgstatistikken for vores website og kan se, at følgende tre hjelme er dem, som vores læsere oftest kigger på.

Det er desuden de samme tre hjelme, som vores brugere oftest klikker sig videre til netbutikkerne fra – så det formodentlig også dem, som der sælges flest af rundt omkring i danske rideudstyrsbutikker.

Tre gode ridehjelme

Samshield ridehjelm

Samshield som er garant for god stil og komfort, men også relativt høje priser. Sortimentet er begrænset, men der dog til en vis grad mulighed for at skræddersy hjelmen efter eget ønske og pengepeng. Desuden så er det næppe helt forkert gættet at Tina Lund også er en god reklamesøjle for netop dette mærke.

Alle Samshield ridehjelme forhandles nu også online

 

Casco Choice Ridehjelm
Casco Choice Ridehjelm

Casco som er indbegrebet af solid tysk kvalitet – Ridehjelmene er i høj grad kendetegnede ved at være praktiske og komfortable i brug, både sommer og vinter. Cascos udvalg af hjelme til både børn og voksne er meget stort og varieret – og hvis man køber hjelmen i tyske netbutikker, så er forholdet mellem pris og kvalitet som regel meget konkurrencedygtigt.

John Whitaker RH1 Ridehjelm
John Whitaker RH1 Ridehjelm

John Whitaker er stadig meget populær – den engelske stil går aldrig af mode og der er rigtige mange, som søger efter John Whitaker ridehjelme på Google. Der er da også mange netbutikker, som forhandler disse ridehjelme, som dog sjældent er på tilbud. Formodentlig fordi mærket ikke konstant kommer med nye modeller, som visse af de andre mærker gør.

Du kan finde link til forhandlere af ovenstående tre ridehjelme via hovedmenuen øverst eller ved at klikke på ridehjelmenes navne i teksterne ovenfor.
[adsense1]

Søg efter ridehjelm