Samshield ridehjelm

Samshield ridehjelme

Samshield er et fransk firma, som udelukkende producerer eksklusive ridehjelme. Kvaliteten er helt i top, men det samme er prisen. Samshield er et populært mærke blandt mange topryttere, blandt andet er Tina Lund ofte blevet fotograferet med Samshield hjelme.

Samshield forhandlere

Der er i øjeblikket kun et begrænset antal danske rideudstyrsbutikker, som forhandler ridehjelme fra Samshield.

Du vil på Gymnastikogridesport.dk kunne se Danmarks største udvalg i Samshield ridehjelme. De kan som naturligvis også bestilles online eller via deres website.

Du kan også besøge Samshield.com hvis du vil se hele deres udvalg (det er dog ikke alle modeller som sælges i Danmark).

Hvis du køber Samshield hos en online forhandler, så vær opmærksom på, at du både skal vælge den rigtige hjelmstørrelse (S,M, L) og den rigtige størrelse  liner” (52-61 cm).

Normalt så sælger butikkerne følgende kombinationer af størrelser:

Hjelmstørrelse S og inderfor-størrelse 52 – 55

Hjelmstørrelse M og inderfor-størrelse 55 – 58

Hjelmstørrelse L og inderfor-størrelse 58 – 61

Så hvis du bestiller fx. en størrelse 54, så vil yderskallen automatisk have størrelse S.

Du kan få en Samshield ridehjelm fra kr. 2.500 og op af. Du kan også få mange andre modeller og du kan enda designe din helt egen Samshield ridehjelm. De bedste til at hjælpe dig med dette er hos Gymnastik og Ridesport.

[adsense1]

2 kommentarer til “Samshield ridehjelme”

    1. Hej Silla.

      Vi sælger ikke ridehjelme her på side, vi har blot lavet en oversigt over de mange forskellige mærker af ridehjelme som sælges på det danske marked. Samshields ridehjelme er blandt de allerdyreste ridehjelme, og bortset fra modellen Samshield Shadowmatt (http://utrolle.com/default.asp?page=nyheder.asp&ix=7&idt=349) som koster omkring 2.500 kroner, så starter hjelmene normalt fra cirka 4.000, da de typisk skæddersyes efter rytterens ønsker.

Der er lukket for kommentarer.