Archive for maj, 2011

Casco Spirit Ridehjelm

Casco Spirit Ridehjelm

Spirit ridehjelmen er Cascos topmodel. Alle overflader er lavet af ægte læder – og hjelmen har aftagelig skygge. De fleste af Cascos ridehjelme er meget moderne i designet, men denne hjelm kombinerer en moderne konstruktion (god ventilation, fleksibel indstilling, nemme spænder) med et klassisk snit.

Antares Ridehjelm

Antares Ridehjelm

Antares ridehjelm – Fakta På opfordring fra flere af vore læsere, så kommer her en kort beskrivelse af den franske producent af rideudstyr, Antares. Firmaet bag Antares ridehjelmene blev stiftet i 2000 –  i første omgang med henblik på at producere sadler af høj kvalitet. Siden 2008 har Antares dog også produceret eksklusive ridehjelme, som […]

Casco Choice Ridehjelm

Casco Choice Ridehjelm

Casco Choice er en begynderhjelm fra producenten Casco. Der er tale om en letvægtshjelm med god ventilation. Hjelmen findes kun i en størrelse, som spænder over størrelser fra 50 til 55. Der følger diverse stickers med, så man kan gøre hjelmen personlig.

GPA Speed Air

GPA Speed Air Sort

GPA Speed Air – Fakta GPA Speed Air hjelmen er den mest solgte model fra GPA. Det er en hjelm med virkelig god ventilation, og den er super behagelig at have på – selv på varme sommerdage. GPA Speed Air Hjelmen findes i 4 farver, som kan ses på GPAs hjemmeside.

GPA Titium Ridehjelm

GPA Titium Ridehjelm

Hvis du har over 3.000 kroner på lommen og ønsker en Ridehjelm fra øverste hylde, så kast et blik på denne GPA Titium ridehjelm fra den svejtsiske producent af ridehjelme GPA. Det er en populær ridehjelm blandt konkurrenceryttere, bl.a. pga. ridehjelmens meget effektive ventilationssystem.

Powered by WordPress | Designed by: Designed by: WordPress website designet af www.onlineeffekt.dk